Skip to main content

Магията на Увац - 2022

„Уникален природен резерват“, изключително живописен, с извисяващите се планински върхове, пещери и река, издълбала и оформила с течение на хиляди години изумително красиви меандри. Едно великолепно творение на природата!

ТД "Осогово" организира планински преход по живописния каньон Увац.

Желанието на всеки е да види Увац, да направи най-хубавите снимки, да заснеме най-добрите моменти и да отнесе със себе си най-добрите спомени от приключението, което сме нарекли „Магията на Увац“!
Нощувките по нашата тридневна програма са две, в град Нови пазар. От най-високият и най-студеният град в Сърбия е изходна точка за преминаването по каньона Увац. До Сиеница пътят ни води, пресичайки планината, преминава през серия от серпентини, завои, на които не им се вижда краят!!! Пътят е много живописен, минава се бавно и се откриват много гледки и пейзажи.
Програмата включва две нощувки в хотел, с две закуски, настаняване в стаи за двама или трима, транспорт по маршрута с включени паркинги и магистрални такси, водач и екскурзоводско обслужване, медицинска застраховка пътуване в чужбина с покритие 5000€.
Настаняването в единична стая се заплаща допълнително. В цената не е включено разходи от личен характер, които трябва да са в сръбски динари.
Цена – 300 лева за членове на дружеството и 320 лева, за тези които не са членове. Цената не е окончателна и зависи от увеличение на цената на горивото.
Организаторите си запазват правото на промяна реда на провежданите мероприятия. При възникване на извънредни проблеми в пътната или метеорологична обстановка или други непреодолими препятствия се допуска промяна в програмата по преценка на водача. При тези обстоятелства е възможна замяна или съкращаване на маршрут.
Записване в офиса на дружеството в Кюстендил, ул. „Цар Михаил“№5. За справки тел. 0884 914 551 – Силвия Михова
Предлагаме Ви да се запознаете с Програмата.

Ето и моменти от посещението и през месец юни 2022

uvac-01
uvac-02
uvac-03
uvac-04
uvac-05
uvac-06
uvac-07
uvac-08
uvac-09
uvac-10
uvac-11
uvac-12
uvac-13
uvac-14
uvac-15

 

  • Created on .