Покана за участие в тържества

Posted in Новини

 През пролетта на 2014година се навършиха 100 години от началото на организираното туристическо движение в Кюстендилския край.

Управителния съвет на ТД „Осогово"- Кюстендил отправя най – любезна покана към всички членове,  приятели на дружеството  и кюстендилци, да посетят тържествата, посветени на 100 годишнината от създаването му.

Празничната програма за отбелязването на славния юбилей -100- годишнината на ТД „Осогово"- Кюстендил  включва различни и интересни прояви: концерт, спортно – туристически празник, поход и много радостни преживяания.

Началото е  на 4- ти юли ( петък ) 2014 година, с концерт в Драматичния театър  гр. Кюстендил, с начален час 17, 30 ч.
Празникът продължава на 5- ти юли
( събота ) със спортно - туристически празник и концерт в Осоговската планина. Организиран е транспорт, с тръгване от паркинга на общински театър в 08.00 ч., а началото на проявата е в 10.00 ч., при комплекс „Три буки".
На 6 юли  ( неделя ) 2014 година е предвидено изкачването на връх Руен. Записване за осигурения транспорт до планината може да се направи в офиса на дружеството. Тръгване в 07,00 ч.

Нека всички заедно, с песни и танци -  сред природата , да отпразнуваме славния 100 годишен юбилейна ТД „ Осогово“ – Кюстендил.